Heacent 908 OBD Tracker - Server configuration failed.

anthrax6 years ago

When i try with the Command e.g. SERVER,8520,121.14.139.39,8080# i get the Answer FORMAT WRONG! back.

Somebobdy an idea?

Anton Tananaev6 years ago

Do you have any documentation for the device?

jaimzj6 years ago

What does the '8520' and '8080' stand for in your configuration?
You might wanna replace 8080 with 5023 (the actual port) for this protocol as per https://www.traccar.org/devices/

and you have got to replace 8520 with '1' or '0' based on If its Domain or IP that you are setting respectively.

anthrax6 years ago

I tried, with many different Configurations. In the printed Version of manual i get the Error, the Code in the PDF manual is a other than in printed. F*** chinese Crap :D

Me:
SERVER,0,211.154.135.113,8011,0#
Server
FORMAT WRONG!

Anton Tananaev6 years ago

Can you share both PDF and a scan of the printed version?

anthrax6 years ago

yes of course!

http://m5.img.dxcdn.com/CDDriver/CD/sku.223929.pdf <- This is the PDF Version for the Manual

https://www.dropbox.com/s/x7qd2a7z2f8gell/IMG_2583.JPG?dl=0 <- A scan of the printed Manual

Thank you!

Cheers

Marcel

Anton Tananaev6 years ago

Maybe the password is different? Try to factory settings (factory#). Otherwise your command looks good. You can also try to use one of their samples as is and see if it works.

anthrax6 years ago

I did. I always became WRONG FORMAT! Back. I think it's Chinese crap

Anton Tananaev6 years ago

Yeah, then it sounds like device problem. I guess the only option now is to contact seller or manufacturer about this issue.

lufsen6 years ago

hi
maybe I'm stupid but the manual says that 8052 is an pw,if you do't need one then
I would see something like this
SERVER,,211.154.135.113,5023#

you wrote
SERVER,0,211.154.135.113,8011,0# --->what is the last zero for?

or is the fail coming from the last zero?